середу, 19 жовтня 2016 р.

У ПОКРОВСЬКОМУ ВНАСЛІДОК ДТП ЗАГИНУЛА ЖІНКА

У селі Покровське Шишацького району нетверезий чоловік місцевої старости вантажним автомобілем наїхав на сусідку - жінка загинула на місці.


Як повідомляють місцеві жителі, 16 жовтня 2016 року у Покровському під колесами вантажного автомобіля загинула жінка. На неї здійснив наїзд нетверезий чоловік місцевої старости - Сергій Клочко. 

Найбільше селян вразило те, що водій, пересвідчившись у тому, що потерпіла мертва, вимкнув фари та зник з місця пригоди, залишивши бездиханне тіло на узбіччі. Чоловік приїхав додому і ліг спати. Ні медиків, ні правоохоронців про ДТП він не повідомляв. 

Як повідомила староста села Галина Клочко, загибла жінка була у нетверезому стані, хоча експертиза цей факт спростувала. Тож, можна говорити про очевидну спробу покрити винуватця трагедії. Також, не встановлено, чи повідомив водій-убивця перед сном своїй дружині про смертельний випадок, який скоїв. Якщо так, то вона є співучасником із-за неповідомлення про злочин.

За свідченням тих же очевидців, Сергій Клочко спочатку випивав у місцевому кафе. Потім, у нетверезому стані, не зважаючи на зауваження сторожа, проник у гараж місцевого агрогосподарства, і виїхав на своєму несправному робочому автомобілі у село.

У родині загиблої жінки Людмили Фесенко залишились чоловік, діти, онуки.

Немає коментарів:

Дописати коментар