середу, 1 вересня 2021 р.

НА ПОЛТАВЩИНІ ЦІНА ПРИРОДНОГО ГАЗУ ЗРОСЛА ДО 20 ГРН ЗА КУБОМЕТР

Абонентів "Полтавагаз збуту" знову переводять на постачальника останньої надії - "Нафтогаз України", натомість "Полатавагаз збут" встановив нову ціну на природний газ - 19,8 грн за 1 м³!


З 1 вересня усі абоненти газопостачальника "Полтавагаз збут" знову отримуватимуть газ від "постачальника останньої надії" - компанії "Нафтогаз України" за ціною 12 грн за 1 м³. 

Таке рішення прийняли у зв’язку зі значним зростанням ринкової ціни на природний газ. ТОВ "Полтавагаз збут" надалі не може постачати населенню газ за ціною 9,99 грн за 1 м³. Про це повідомляє ІВ "Полтавщина".

Оплату за спожитий газ у серпні споживачі мають здійснити протягом вересня товариству "Полтавагаз збут" за старими реквізитами.

На вересень "Полтавагаз збут" встановив ціну - 19,8 грн за 1 м³

Мешканці, які бажають залишитися абонентами "Полтавагаз збуту" мають знову підписати заяву-приєднання на постачання природного газу.

За кілька місяців "Полтавагаз збут" повернув більшу частину своїх клієнтів. Виходить, що люди уклали з ним договір дарма.

Надалі у спроживачів газу є три варіанти дій:

- підписати договір із "Полтавагаз збутом" за місячним тарифом 19,80 грн за 1 м³; 
 
- підписати договір з "Нафтогазом" чи будь-яким іншим трейдером. Для прикладу, у "Нафтогазі" річний тариф, який діятиме до травня 2022 року, складає 7,96 за м³. Перелік усіх постачальників та їх ціни дивіться на онлайн-ресурсі "Газотека" 
 
- залишатися на постачальнику останньої надії й платити по 12 грн за м³.

Шишаччина у Telegram 

Немає коментарів:

Дописати коментар