вівторок, 10 квітня 2018 р.

ШИШАЦЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЄ 6,3 МЛН ГРИВЕНЬ НА РОЗВИТОК ІНФРАСТРУКТУРИ

Шишацька об’єднана територіальна громада у 2018 році отримає від Держбюджету 6 338 800 гривень на розвиток місцевої інфраструктури.

4 квітня Кабінет Міністрів України затвердив розподіл обсягу субвенції на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2018 році. 


Загалом, в Україні 665 ОТГ отримають 1,9 млрд грн. Полтавська область отримає понад 80 мільйонів гривень інфраструктурної субвенції для 39 об’єднаних територіальних громад. Гроші розподілялися пропорційно площі території та кількості сільського населення ОТГ.

Дані кошти можна спрямовувати на капітальні ремонти об’єктів комунальної власності, вулиць і доріг, включно з автомобільними дорогами державного значення. Також, їх можна залучати для співфінансування проектів і програм. 

Виконавчий комітет Шишацької селищної ради матиме 2 місяці на те, щоб подати до Мінрегіону проектні заявки на всю суму субвенції. На реалізацію проектів залишатиметься півроку. 


Нагадаємо, минулого року Шишацька ОТГ отримала на інфраструктурний розвиток 9,2 млн. грн. У 2016 році сума допомоги складала близько 14 млн. грн.

Немає коментарів:

Дописати коментар