пʼятницю, 11 травня 2018 р.

ОГОЛОШЕНИЙ НОВИЙ ТЕНДЕР НА РЕМОНТ ШИШАЦЬКОЇ ШКОЛИ

Скільки коштуватиме капітальний ремонт будівель Шишацької школи імені Вернадського, і хто його виконуватиме? Нові подробиці.


Закінчився тендер на розробку проектно-кошторисної документації з отриманням позитивного звіту експертизи по капітальному ремонту будівлі Шишацької спеціалізованої школи ім. В.І. Вернадського Шишацької селищної ради Полтавської області. Проектно-кошторисна документація, яку виконуватиме ДП "Державний проектний інститут містобудування "Міськбудпроект" (м. Полтава), має бути готова до 15 червня 2018 року і обійдеться Шишацькій селищній раді у 895 695 грн.

Тим часом, Департамент будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства Полтавської ОДА замовив тендер на проведення капітального ремонту будівель Шишацької спеціалізованої школи ім. Вернадського. Орієнтовна вартість робіт - 5 919 025 грн.

Нагадаємо, що у серпні 2017 року відділ освіти Шишацької селищної ради вперше подав пропозицію на тендерні торги щодо капітального ремонти школи. Закупівля не відбулася. Тому, у вересні подали повторну пропозицію, яка знову не виявила переможця. І, вже під кінець року, у грудні, з третьої спроби, право на капітальний ремонт Шишацької школи здобула компанія ТОВ "БСК Промбуд". Оголошена вартість робіт склала 5 680 120 грн.

Ми звернулися до директора Департаменту будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства Полтавської ОДА Тимофія Голбана за роз'ясненнями, звідки з'явився вже четвертий тендер? Він відповів: ас попросили виступити замовником - ми провели тендер. А хто що робив раніше - як я можу коментувати?".

Як нам вдалося з'ясувати з власних джерел, ТОВ "БСК Промбуд" капітальний ремонт Шишацької школи імені Вернадського здійснювати вже не буде. Також відомо, що після появи статті "Хто реконструюватиме Шишацьку школу імені Вернадського", автором якої є засновник нашого видання Віталій В'юн, один з керівників ТОВ "БСК Промбуд" телефонував йому і погрожував

Ми звернулися за коментарем до Віталія В'юна. Він повідомив телефоном наступне: "Ремонтні роботи у школі проходитимуть за кошти Державного фонду регіонального розвитку. Після зміни замовника виникла необхідність визначення нового підрядника. Тому, оголошений новий тендер". 

Відомо, що термін подачі пропозицій на оголошений нині тендер триватиме до 30 травня 2018 року. Про його результати ми повідомимо окремо.


Немає коментарів:

Дописати коментар