понеділок, 13 липня 2020 р.

У МИРГОРОДІ ЗНОВУ ВИЯВИЛИ КОРОНАВІРУС

У Миргороді вперше за два місяці виявили COVID-19.


Миргородський міжрайонний підрозділ лабораторних досліджень Полтавського обласного лабораторну центру Міністерства охорони здоров'я України інформує, станом на 13 липня 2020 року по місту Миргород зареєстрували одну особу з лабораторно підтвердженим діагнозом коронавірусної хвороби. Це перший такий випадок за два останніх місяці.

З початку реєстрації випадків коронавірусної хвороби у місті Миргород зареєстровано 15 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, 14 людей вилікувалися.

На обліку підозрілих випадків  на COVID-19 – чотири людини. Загальна кількість самоізольованих осіб – чотири. Знято з обліку самоізоляції – 210 осіб. 

У КНП "Миргородська ЦРЛ" в наявності  258 експрес-тестів для виявлення наявності антитіл в крові  хворого з підозрою на  COVID-19.

Упродовж останньої доби у Полтавській області лабораторно підтвердили випадок захворювання на коронавірусну інфекцію також у Полтаві.

Станом на ранок 13 липня, на Полтавщині 334 підтверджених у лабораторіях випадків захворювання на COVID-19. Зараз хворіють 27 осіб. Такі дані надало Міністерство охорони здоров’я України.

Немає коментарів:

Дописати коментар