понеділок, 6 липня 2020 р.

ЗНИКЛОГО ПРАЦІВНИКА СТОВ "ВОСКОБІЙНИКИ" МОГЛИ УБИТИ

Мешканця Загрунівки Юрія Гриценка, який 30 червня, виїхавши з Воскобійників,  зник, ймовірно, убили.

У селі Сулими Зіньківського району рятувальники ДСНС дістали з місцевого ставка тіло чоловіка 1967 року народження, яке для встановлення причини смерті направили до Зіньківського відділення обласного бюро СМЕ.

Наразі зіньківська поліція проводить оперативно-слідчі дії. За даним фактом внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 КК України - умисне вбивство.

Як повідомили "Шишаччині" власні джерела, тіло належить мешканцю села Загрунівка Юрію Сергійовичу Гриценку, який 30 червня, виїхавши на своєму автомобілі "Таврія" з Воскобійників, пропав і перебував у розшуку.

У цьому ж ставку знайшли і автомобіль "Таврія", який сьогодні доставили до Зіньківського відділення поліції. Про це повідомив житель Зінькова Дмитро Лісний.

Також, наші джерела розповіли нам, що 30 червня Юрій Гриценко виїхав із Воскобійників з чималою сумою коштів та талонами на пальне. Якщо відбулося вбивство, то злочинці могли вчинити його з метою заволодіти даними цінностями.

По темі:

2 коментарі:

  1. Який жах! Утопити чоловіка разом з машиною. Та забрали б ті гроші і талони, але навіщо ж забирати життя??? Мабуть то були знайомі йому люди, які боялися, що він їх видасть

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Скоріше за все. Але то були не люди. То були уроди.

      Видалити