вівторок, 18 серпня 2020 р.

ОЛЕКСАНДР ТУТКА ОБ'ЄДНАВСЯ З ОЛЕГОМ КУЛІНІЧЕМ

Голова Шишацької селищної ради Олександр Тутка заручився підтримкою народного депутата Олега Кулініча на місцевих виборах восени цього року.


За інформацією власних джерел "Шишаччини", нинішнього очільника Шишацької громади Олександра Тутку на місцевих виборах буде підтримувати народний депутат України Олег Кулініч разом зі своєю партією "Довіра". 

Нагадаємо, на виборах 2015 року голова селищної ради балотувався від Аграрної партії України, обласною організацією якої тоді керував Віктор Скочко.

Партія "Довіра" також висуватиме власний список кандидатів у депутати Шишацької селищної ради.

Також, за нашою інформацією, нинішній депутат Полтавської облради Валерій Капленко ймовірно балотуватиметься до обласної ради у списку "Довіри".

Що стосується колишнього покровителя очільника Шишацької ОТГ Віктора Скочка, то він перейшов до партії "За майбутнє", яку пов'язують з одіозним українським олігархом Ігорем Коломойським. Заступником обласної партійної організації також є ще один виходець із Шишаччини - нинішній депутат обласної ради Сергій Соловей, обраний депутатом від партії "УКРОП".

Офіційно ні сам Олександр Тутка, ні партія "Довіра" ще не заявляли про спільний похід на вибори до Шишацької ОТГ, але це питання часу.

Нагадаємо, до складу Шишацької громади з цього року ввійдуть також села Яреськівської і Федунської сільських рад.

1 коментар: