четвер, 22 жовтня 2020 р.

ВІТАЛІЙ РОЗКЛАДКА: МОЛОДЕ ПОКОЛІННЯ ЗБУДУЄ УСПІШНУ ГРОМАДУ [Р]

Кандидат на посаду депутата Шишацької селищної ради Віталій Розкладка впевнений, що молоде покоління збудує прогресивну й успішну громаду. 


У виборчому окрузі №3 (Велика Бузова, Дем'янки, Низова Яковенщина, Зелене, Мала Бузова, Науменки, Тищенки, Цьови, Яковенщина-Горова, Гоголеве, Воронянщина, Маликівщина, Шарлаївка, Шафранівка, Пришиб, Гнатенки, Горішнє, Коляди, Криворучки, Переводчикове, Сагайдак, Дмитрівка, Кирпотівка, Лещани, Луці, Принцеве, Салимівщина, Чорнобаї) на посаду депутата селищної ради балотується Віталій Розкладка. 

- Віталій Олегович, що Вас спонукало балотуватися у депутати Шишацької громади?

- Я живу в одному з найбільших сіл громади - Сагайдаку. Знаю проблеми, з якими стикаються мої земляки. Бачу потужний нереалізований потенціал нашої громади для зростання. Найбільше мене непокоїть, що ми живемо наче у час застою. Бачимо навколо себе більше занепаду, ніж розвитку. Молодь утікає на заробітки закордон чи у великі міста. Так від села незабаром може нічого не залишитися. Потрібно рятувати ситуацію, і я вірю, що активна, прогресивна і небайдужа молодь має достатньо мотивації, щоб запустити процес реальних позитивних змін.

- Розкажіть більше про себе для тих, хто можливо з Вами не знайомий.

- Мені 29 років. Народився у Дмитрівці на Шишаччині. Навчався у Сагайдацькій загальноосвітній школі. Потім служив строкову службу в Збройних силах України. Після армії служив у полку патрульної міліції у місті Києві. Коли почалася війна, вирушив на Донбас, де два роки ніс бойову службу в Донецькій області, у промзоні міста Авдіївка.

Повернувшись на батьківщину пішов працювати машиністом сільськогосподарського виробництва. Спочатку - у місцевій агрофірмі, потім - у фермерському господарстві.

Завжди мав активну громадянську позицію, і доля мого рідного села, як і всієї громади, мені не байдужа. Хочеться жити на рідній землі, не виїжджати звідси у пошуках кращого життя. А для цього ми повинні самі створити для себе належні умови, де буде комфортно жити, люди будуть забезпечені роботою.

- Які проблеми найбільше хвилюють мешканців Вашого округу?

- Погана якісь доріг, проблеми з питною водою, велика кількість несанкціонованих сміттєзвалищ. Обов'язково потрібно зберегти сільські школи, бо без них село швидко загине. Робота амбулаторій і ФАПів потребує кращого фінансування і кадрового забезпечення. Тяжко хворим людям важко дістатися центру громади, а найпершу медичну допомогу можна надавати і на місцях. Хочеться також мати привабливі й комфортні місця для відпочинку, найперше - паркову і пляжну інфраструктуру. 

- Чому обрали саме партію "Пропозиція" для участі у виборах?

- Мені імпонує позиція кандидата на посаду селищного голови Віталія В'юна, який балотується від цієї політсили. Я його знаю багато років і впевнений, що селищна рада отримає значний ковток свіжого повітря, якщо він почне працювати на благо громади. Мене, як і його, не цікавить особиста вигода, а лише можливість мати відповідні повноваження, щоб ініціювати та реалізовувати нові ідеї для нашої громади. 

У нас талановите молоде покоління, і наша громада здатна бути набагато успішнішою і процвітаючою. Також, краще балотуватися від молодої, незаплямованої партії, ніж брати на себе тягар старих політсил, які принесли багато шкоди нашій країні за останні 20-30 років. Місцеві вибори - поза політикою. Нас має об'єднувати лише одна партія - наша громада.

- Зараз виборцям складно розібратися у нових правилах голосування. Як Ваші прихильники, зможуть за Вас проголосувати?

- У бюлетені з виборів депутатів Шишацької селищної ради потрібно обрати партію "Пропозиція", яка розміщена під номером 7, і навпроти внести у трафарет число "01" - мій особистий номер кандидата.

Прес-служба політичної партії "Пропозиція"

Редакція не несе відповідальності за зміст матеріалів, позначених знаком [Р], і може не поділяти погляди авторів.

Немає коментарів:

Дописати коментар