пʼятницю, 30 жовтня 2020 р.

ДОПОМОЖЕМО УЧНЯМ ГРОМАДИ ВИГРАТИ КОШТИ ДЛЯ ШКІЛЬНИХ ПРОЄКТІВ!

Допоможіть учням шкіл Шишацької громади виграти кошти на реалізацію шкільних проєктів!


Розпочалося двотижневе голосування за проєкти учнів Шишацької громади у щорічному обласному конкурсі "Шкільний бюджет участі - 2020", ініційованому Інвестиційним відділом Полтавської облради.

У конкурсі беруть участь 112 проєктів школярів Полтавщини. Серед них - 5 проєктів учнів Шишацької громади.

Переможці отримають фінансування з обласного та селищного бюджету на реалізацію своїх ідей. 

Але для цього проєкти наших учнів повинні набрати більше голосів, ніж проєкти учнів інших громад. Тому, закликаємо земляків найактивніше голосувати за наших школярів!

Кожен мешканець громади може голосувати за 3 з 5 проєктів на вибір.

Наші проєкти:

№10 Сучасні інтерактивні мультимедійні комп'ютерні технології для Воскобійницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

- Придбання та встановлення інтерактивного мультимедійного комп’ютерного обладнання для нових можливостей освітнього процесу, підвищення мотивації школярів до вивчення шкільних предметів.

Автор: Анжеліка Дуб'яга. Вартість проєкту: 100 000 грн.

 ПІДТРИМАТИ

№11 "Здорова дитина – здорова нація": придбання спортивного обладнання та інвентарю у Воскобійницьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів

- Придбання спортивного інвентарю та обладнання для проведення уроків фізичної культури, занять у спортивних секціях та участі у районних та обласних змаганнях з баскетболу, футболу, волейболу, стрітболу.

Автор: Каріна Лагода. Вартість проєкту: 100 000 грн.

ПІДТРИМАТИ 

№ 12 Playground у Воскобійницькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів

- Встановлення на території Воскобійницької загальноосвітньої школи спортивного майданчика з тренажерами для розвитку спортивних здібностей школярів, зміцнення здоров’я, популяризації та пропаганди здорового способу життя, проведення уроків фізичної культури, спортивних змагань та турнірів.

Автор: Владислав Микитенко. Вартість проєкту: 100 000 грн.

ПІДТРИМАТИ 

№34 Сучасний етнографічний кабінет-артстудія декоративно-прикладного мистецтва та традицій національної кухні у селі Яреськи

- Модернізація шкільної майстерні, облаштування сучасного зонованого арт-простору та перетворення їх у арт-студію для вивчення декоративно-прикладного мистецтва та традицій національного харчування.

Автор: Анна Кракотець. Вартість проєкту: 100 000 грн.

ПІДТРИМАТИ 

№ 47 "Buz TВ – медійний коворкінг" Великобузівського НВК

- Перше у громаді територіальне об'єднання та організація спільноти для ефективнішої роботи учасників, майданчик для створення ТУТ і ЗАРАЗ, що дасть поштовх і можливість розширення інформаційного простору навколо НВК, реалізації творчих можливостей підлітків.

Автор: Валерія Марюхна. Вартість проєкту: 100 000 грн.

ПІДТРИМАТИ 

Обирайте три проєкти на свій розсуд і підтримуйте їх голосуванням! 

Авторизація через ЕЦП, BankID або MobileID.

Публікація підготовлена на замовлення ГО "Молодь Шишаччини ХХІ"

УСІ НОВИНИ ШИШАЧЧИНИ

Новини Шишаччини у Telegram

Немає коментарів:

Дописати коментар