вівторок, 26 квітня 2022 р.

У ШИШАКАХ ПСИХОЛОГИ З ДОНЕЧЧИНИ ДОПОМОГАЮТЬ ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ І МІСЦЕВИМ МЕШКАНЦЯМ

У Шишаках дві психологині, які внаслідок війни вимушено виїхали з Донецької області, надають безкоштовні психологічні консультації для переселенців та місцевих мешканців.


Психологині Центру психосоціальної реабілітації Національного університету "Києво-Могилянська академія" Валентина Кожушко та Вікторія Антонова донедавна навчали азам виживання відвідувачів філіалу Центру в своєму рідному місті Покровську Донецької області. А зараз проводять заняття-зустрічі на Шишаччині.

Коли ситуація у Покровську стала критичною і влада закликала людей до евакуації, жінки вирушили на Полтавщину і прибули до Шишацької громади.

Тут вони звернулися до Центру надання соцпослуг селищної ради й повідомили, що можуть і хочуть допомагати людям безкоштовно.


Нині Валентина Володимирівна і Вікторія Миколаївна проводять заняття щосереди, за попередньою домовленістю, у приміщенні Центру надання соцпослуг у Шишаках. 

Зазвичай проводять групові зустрічі з внутрішньо переміщеними людьми – як дорослими, так і дітьми. Але можливі й індивідуальні консультації. Також звертаються до фахівчинь за порадами й професійною підтримкою і жителі Шишаччини.

Якщо вам потрібна допомога психологів, ви можете звернутися до Центру надання соціальних послуг за телефонами: (05352) 91147, 92502. Можлива онлайн-консультація, групова чи індивідуальна зустріч - домовляйтесь заздалегідь.

Немає коментарів:

Дописати коментар