середу, 27 грудня 2023 р.

ЯРЕСЬКИ ПОПРОЩАЛИСЯ ІЗ ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ РУСЛАНОМ РОМАНЕНКОМ

У Яреськах провели в останню путь Захисника України Руслана Миуолайовича Романенка.


Руслан Романенко народився 17 вересня 1977 року в Шишаках. У селі Яреськи минули його дитинство і юність. Після закінчення навчання у школі з 1995 по 1997 роки проходив строкову службу в Збройних Силах України.

З 1998 по 2006 рік тривала служба у Міністерстві внутрішніх справ України. 2001 року закінчив Полтавський кооперативний технікум за юридичною спеціальністю. 

Потім працював у Державній кримінально-виконавчій службі, звідки у травні цього року вийшов на пенсію. За роки праці у цій галузі був відзначений медаллю Міністерства оборони України "За сумлінну службу" ІІІ ступеня.

У червні 2023 року Руслана Романенка мобілізували на захист України від російських загарбників. Його призначили командиром кулеметного відділу. 

Серце Захисника зупинилося 10 жовтня біля села Климентове Охтирського району Сумської області.

Руслан був патріотом Батьківщини, турботливим сином і чуйним братом, дядьком, хорошим другом і надійним побратимом. Таким він залишиться у серцях і спогадах усіх, хто його знав.

Поховали воїна 13 жоавтня у селі Яреськи.

Шишацька громада висловлює щирі співчуття усім рідним та близьким воїна Руслана Романенка. Низький уклін Захиснику України!

Немає коментарів:

Дописати коментар