вівторок, 16 січня 2018 р.

ПОЛІГОН ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ У ШИШАКАХ ДОБУДУЮТЬ НАСТУПНОГО МІСЯЦЯ

Полігон для твердих побутових відходів у селищі Шишаки мають збудувати до середини лютого 2018 року.


Ми вже повідомляли, що 19 серпня завершився тендер, оголошений Департаментом капітального будівництва обласної державної адміністрації. Відповідно його результатів, до 31 грудня 2017 року харківська фірма ТОВ "Компанія Рембудгарант" зобов'язується побудувати у Шишаках полігон для твердих побутових відходів за 5 300 000 гривень. Попередня оголошена вартість робіт складає 5 524 321 грн.

Як повідомляє ІВ "Полтавщина", з посиланням на прес-службу Полтавської ОДА, загальна кошторисна вартість проекту складає 5 913 000 грн. Обсяг фінансування з бюджету Шишацької селищної ради становить 5 445 000 грн. Фонд охорони навколишнього середовища виділив 1 500 000 грн. Дивним чином, оголошені суми не складаються в одне число.


Хоча, введення об'єкту в експлуатацію планувалося на кінець 2017 року, будівництво ще триває. 12 січня на місці будівельних робіт побував депутат Шишацької районної ради Віталій В'юн. Він поспілкувався з інженером ТОВ "Компанія Рембудгарант", який повідомив, що затримка пов'язана з дощовою погодою, через що техніка не могла належно працювати. Також, представник компанії-підрядчика запевнив, що, приблизно, на початку лютого будівництво буде завершене.





Нині, поки полігон твердих побутових відходів будується, сміття вивантажують вздовж дороги поруч:

Немає коментарів:

Дописати коментар