неділю, 31 грудня 2017 р.

УЧЕНИЦЯ ГОГОЛІВСЬКОЇ ШКОЛИ УСПІШНО ВИСТУПИЛА НА МІЖНАРОДНИХ ФЕСТИВАЛЯХ-КОНКУРСАХ МИСТЕЦТВ

Учениця Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М. В. Гоголя Юлія Каюн стала призером і лауреатом двох міжнародних фестивалів-конкурсів мистецтв.

Юлія має чарівний, неповторний і ніжний голос, та не уявляє свого життя без пісні. І де б вона не була, що б не робила, завжди в її серці – пісня. 

Юлія Каюн – учасниця Ювілейного Всеукраїнського фестивалю-конкурсу мистецтв «Зірковий час», де отримала дипломи за ІІІ місце у номінації «Естрадний вокал». Є лауреатом Міжнародного Різдвяного фестивалю-конкурсу «Стежками Гоголя» у номінації «Вокальне мистецтво», жанр «Естрадний вокал» (2017 р.).


У листопаді 2017 року Юлія брала участь у Міжнародному телевізійному фестивалі-конкурсі мистецтв «Мистецтва обрії безкраї» та Міжнародному фестивалі мистецтв «Фабрика талантів». 

Учасниками масштабних фестивалів стали дитячі, юнацькі та молодіжні колективи, солісти, учні і викладачі художніх, музичних, вокальних, хореографічних, театральних, циркових і модельних шкіл, студій, училищ, університетів, творчих і продюсерських центрів, а також аматорські та професійні ансамблі, оркестри, хорові, інструментальні та хореографічні колективи підприємств та інших профільних закладів. 

Виступи у різних жанрах вокального, хореографічного та оригінального мистецтва оцінювало висококваліфіковане та поважне журі (Народні та Заслужені артисти України, діячі культури і мистецтв, представники шоу-бізнесу).



Юлія Каюн покращила свій особистий здобуток і вчергове прославила Шишаччину. У міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Мистецтва обрії безкраї» стала лауреатом  ІІ ступеня у номінації «Вокальне мистецтво», жанр «Естрадний вокал» та лауреатом  ІІ ступеня у номінації «Оригінальне мистецтво», жанр «Реп». У міжнародному фестивалі-конкурсі «Фабрика талантів» посіла ІІ місце у номінації «Вокальне мистецтво», жанр «Естрадний вокал».

Немає коментарів:

Дописати коментар