середу, 31 січня 2018 р.

НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ ОЛЕГ КУЛІНІЧ ПРИДБАВ У ШИШАЦЬКУ ЦРЛ СТОМАТОЛОГІЧНІ КРІСЛА

25 січня 2018 року з робочою поїздкою в Шишаках побував народний депутат України від 147 виборчого округу Олег Кулініч. Він відвідав Шишацьку ЦРЛ, зокрема, поглянув, як працює стоматологічний кабінет, для якого допоміг придбати два сучасних робочих крісла.

У серпні 2017 року народний депутат Олег Кулініч, відвідуючи Шишацьку ЦРЛ, пообіцяв до кінця року, придбати сучасне робоче місце для стоматолога. А в новому році - повністю переобладнати стоматологічне відділення.


Перед новим роком лікарня отримала дві сучасні стоматустановки, придбані за рахунок залученої на округ, за сприяння нардепа, державної субвенції. Щодня стоматологічне відділення лікарні приймає до півсотні пацієнтів, і надати якісні медичні послуги можна тільки на сучасному обладнанні. У стоматкабінеті три робочих місця, тож одне ще залишилося не замінене.



Також, Шишацька районна лікарня давно потребує нового рентгенологічного комплексу. Розв’язання цієї проблеми у найближчих планах народного депутата Олега Кулініча. 


Шляхи вирішення питання нардеп обговорив на зустрічі з головою Шишацької РДА Віктором Іваненком, керівником апарату Шишацької райради Наталією Тарадай, заступником голови Шишацької ОТГ Тетяною Цимбалюк, депутатом районної ради Наталією Коротич. 


"У Шишаках є гарна співпраця усіх гілок місцевої влади, а головний лікар Маргарита Хорольська, як кажуть, на своєму місці. Людина дбає про ввірений їй заклад, докладає зусиль, щоб тут проводились ремонти, оновлювалося обладнання, залучає до роботи молодих спеціалістів. Без перебільшення можна сказати, що це добрий приклад, як повинен працювати головний лікар!" - відзначив народний депутат Олег Кулініч

Читайте також: 

Немає коментарів:

Дописати коментар