четвер, 16 квітня 2020 р.

КАРАНТИН НА ВЕЛИКДЕНЬ: З 18 ПО 21 КВІТНЯ ВСІ МАЮТЬ БУТИ ВДОМА

Представники влади, поліції і духовенства Шишаччини обговорили карантинні обмеження на Великодні дні.


Учора, 15 квітня 2020 року, у Шишацькому відділі поліції відбулося засідання за участі начальника відділу Шашкова В.В., голови райдержадміністрації Скорохода С.А., голови районної ради Сафонова В.Г., заступника голови райдержадміністрації Онацька Ю.М. щодо необхідності карантинного обмеження на період надзвичайної ситуації при проведенні  церковними настоятелями богослужінь, релігійних обрядів у культових будівлях, релігійних зібрань, а також перебування громадян у таких будівлях та місцях.

Керівники району донесли до релігійних діячів інформацію про важливість дотримання карантину і не допускати скупчення людей. Закликали не проводити зібрань з освячення Великодніх кошиків і дотримуватися  карантинних рекомендацій.



Керівництво РДА і райради звертається до жителів району, дотримуватися обмежувальних карантинних заходів на Великодні свята: не виходити з дому з 13-00 год. 18 квітня до 6-00 год. 21 квітня, не відвідувати церкви і храми, не перебувати у місцях масового скупчення людей та не влаштовувати пікніки на природі.

Аптечні заклади та продовольчі магазини будуть працювати в звичному режимі, можливе скорочення їх робочого часу на кілька годин.

1 коментар:

  1. "та не влаштовувати пікніки на природі"

    Спочатку списують контрольні в школі, потім розпорядження місцевої влади великих міст, де пікніки влаштовують в скверах і парках, читай громадських місцях.

    Чекаємо доки підпишуть розпорядження закрити в Шишаці метрополітен

    ВідповістиВидалити