суботу, 3 вересня 2022 р.

На Миргородщині поліція випадково затримала двох злочинців

У Миргородському районі поліція охорони зупинила двох випадкових чоловіків, один з яких знаходився у державному розшуку, а інший мав при собі наркотики.


Екіпаж Лубенського міжрайонного відділу Управління поліції охорони під час чергування виявив на автодорозі у Миргородському районі двох підозрілих чоловіків, які рухалися проїзною частиною. 

Під час перевірки їх документів за базами даних Нацполіції України з’ясувалося, що один із пішоходів перебуває у державному розшуку за вчинення майнового злочину. Правоохоронці встановили, що 36-річного чоловіка із січня цього року розшукують за вчинення грабежу. 

Працівники поліції охорони викликали слідчо-оперативну групу Миргородського райвідділу поліції та спеціаліста-криміналіста для оформлення необхідних документів та інформування ініціатора розшуку.

Увагу правоохоронців привернув й інший громадянин, який ішов разом із розшукуваним. Ним виявився 17-річний мешканець однієї з громад Миргородського району. Дізнавачі виявили у юнака пакет з канабісом. Вилучені речові докази спрямували на експертне дослідження.


За фактом незаконного зберігання наркотичного засобу орган досудового розслідування, за процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури, відкрив кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України.

Немає коментарів:

Дописати коментар