четвер, 3 листопада 2022 р.

У Шишаках автівкою збили пам’ятник Миколі Гоголю

У Шишаках внасідок ДТП пошкодили пам’ятник Миколі Гоголю.


Подія сталася вранці 30 жовтня у селищі Шишаки, по вулиці Корніліча. 

Звернення про пошкодження пам’ятника Миколі Гоголю надійшло до сектору поліцейської діяльності від начальника місцевого відділу культури і туризму Любові Титаренко.

Під час вивчення обставин події слідчо-оперативна група поліції встановила, що пошкодження пам’ятника спричинені транспортним засобом. 


У процесі розшукових заходів працівники сектору реагування патрульної поліції встановили автомобіль "ВАЗ 21099", причетний до ДТП та його водія. Порушником виявився місцевий чоловік, 1993 року народження. 


У процесі оформлення матеріалів патрульні задокументували факт перебування водія автомобіля у стані алкогольного сп’яніння. Відносно чоловіка склали три адміністративні матеріали.

Водієві вручили дві постанови про вчинення правопорушень, передбачених статтею 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу та іншого майна) та 122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Окрім того, відносно чоловіка склали протокол за частиною 4 статті 130 - вживання алкоголю особою, яка керувала транспортним засобом, після дорожньо-транспортної пригоди) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Немає коментарів:

Дописати коментар