середу, 4 жовтня 2023 р.

РИТМІВЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У БЛАГОДІЙНОМУ ОБЛАСНОМУ ФЕСТИВАЛІ

У Полтаві відбувся благодійний танцювальний фестиваль на підтримку ЗСУ, в якому взяв участь колектив зразкового ансамблю танцю "Ритм".


24 вересня 2023 року в Полтаві відбувся обласний благодійний фестиваль "POLTAVSKIY DVIZH", метою якого був збір коштів на допомогу ЗСУ.

У ньому взяли участь хореографічні колективи з усієї Полтавської області. Серед них - зразковий ансамбль танцю "Ритм" із селища Шишаки під керівництвом Інни Темерової.




На фестивалі, який тривав протягом двох годин, представили понад 40 хореографічних номерів за різними віковими групами й номінаціями.

Участі ритмівців у благодійному фестивалі посприяли відділ освіти Шишацької селищної ради та батьки вихованців колективу, які були поряд у концертному залі ЦКД Полтави та долучилися до збору коштів на допомогу ЗСУ.

Шишацьких танцюристів тепло зустріли оплесками глядачі та організатори фестивалю, бо вже добре знають їх в області. Вони мають своїх прихильників та друзів. Кожен фестиваль - це нові зустрічі, обмін досвідом, професійний розвиток та рівень.

Цього разу "Ритм" презентував три яскраві, емоційні, цікаві хореографічні номери "Небезпечні незнайомці", "Сину" і "Єгипетські фантазії". Вони різнилися лексикою, сюжетом та постановкою.




Ритмівці знову продемонстрували свою майстерність на обласній сцені. Кожен номер був відзначений кубком та дипломом, а керівник Інна Темерова – подякою.




Приємністю стало нагородження колективу від українського хореографа, співака, учасника та переможця шоу "Танцюють всі!" і "Танцюю для тебе" Сергія Костецького. 

Він відзначив високий рівень підготовки наших талановитих дітей, які отримують  належну підготовку в своєму колективі та демонструють високі досягнення на рівні області. 

Танцювати сучасну хореографію - справа складна, яка вимагає гарної підготовки, знання лексики та стилів.

По закінченню фестивалю ритмівці відвідали майстер клас від зіркового гостя, на якому прокачали круту хореографію та мали змогу протанцювати її з Сергієм Костецьким на одній сцені.

Фото: ЗАТ "Ритм"

Під час проведення фестивалю глядачі зібрали 10,5 тис грн, які витратять на придбання квадрокоптеру захисникам України.

Немає коментарів:

Дописати коментар