вівторок, 10 жовтня 2023 р.

У ВЕЛИКІЙ БУЗОВІ ВСТАНОВИЛИ МЕМОРІАЛЬНУ ДОШКУ ВОЛОДИМИРУ КРУШЕЛЬНИЦЬКОМУ

У Великій Бузові встановили меморіальну дошку на честь полеглого на війні земляка Володимира Крушельницького.


10 жовтня на фасаді Великобузівського навчально-виховного комплексу Шишацької громади розмістили меморіальну дошку в пам'ять про загиблого українського воїна, жителя села Тищенки, старшого сержанта Володимира Романовича Крушельницького

Ініціював її встановлення наш земляк Сергій Нагорний - волонтер та організатор зборів коштів на потреби ЗСУ. На меморіальну дошку для нашого Героя односельці й земляки за два дні зібрали потрібну суму.


Щоб гідно вшанувати світлу пам'ять про людину, яка багато років боронила Батьківщину, жителі села Тищенки подали колективне звернення до Шишацької селищної ради про перейменування вулиці Молодіжної, де знаходиться будинок загиблого Захисника, на вулицю Володимира Крушельницького. Звернення підтримали підписами 84 жителі. Наразі тищенківці очікують на прийняття позитивного рішення.

Сьогодні прийшли вшанувати Захисника України односельці, сусіди, вчителі та учні навчального закладу, вдячні жителі громади. На урочистому відкритті були присутні рідні Володимира Романовича та всі ті, хто знав і шанував його.

Почесне право відкрити меморіальну дошку надали мамі Героя Людмилі Миколаївні й сестрі Анні.

Наш земляк загинув 23 червня 2023 року при виконанні бойового завдання поблизу села Кармазинівка Сватівського району Луганської області. 

Похований 29 червня 2023 року в рідному селі Тищенки.

Вічна Слава Герою!

Немає коментарів:

Дописати коментар