вівторок, 29 серпня 2017 р.

НАРДЕП ОЛЕГ КУЛІНІЧ ВІДВІДАВ ШИШАЦЬКУ ЦРЛ

Народний депутат України Олег Кулініч разом з очільником Шишацької РДА Віктором Іваненком та головою Шишацької селищної ради Олександром Туткою відвідав Шишацьку центральну районну лікарню. Нардеп посприяв виділенню державної субвенції у розмірі майже 160 тисяч гривень на закупівлю медичного обладнання для ЦРЛ.


Обладнання на 100 тис. грн. вже прибуло до закладу – це електрокардіограф, ваги та ростомір для приймального відділення, ще один електрокардіограф і шприцовий дозатор для реанімаційного відділення, кондиціонер і повітряний стерилізатор – для стоматологічної служби, обладнання для гінекологічної служби, а також пульсоксиметри у кожне з відділень - дитяче, терапевтичне, хірургічне, гінекологічне, приймальне. Незабаром надійде й інше обладнання на залишок коштів – це кювези, медичний бокс, тонометри Маклакова.



Головний лікар ЦРЛ Маргарита Хорольська докладно розповіла, що було зроблено в лікарні за останній час, показала нинішній стан більшості відділень, поділилася успіхами і проблемами.


Також, Олег Кулініч зауважив, що обладнання стоматологічного відділення поки залишає бажати кращого, адже досі використовуються вкрай застарілі стоматустановки радянського типу. Він пообіцяв, що до кінця року забезпечить закупівлю для Шишацької ЦРЛ сучасного робочого місця стоматолога з усіма відповідними комплектуючими, тому що стандарти в стоматології вже давно змінилися з тих часів. А на наступний рік нардеп озвучив плани повністю завершити переобладнання цього відділення, адже загалом тут три робочі місця.


Відвідав нардеп і дитяче відділення Шишацької ЦРЛ, яке вже зараз обладнане за найвищими стандартами, в чому, звичайно, заслуга як головного лікаря, так і завідуючої відділення Маргарити Яворовської. У відділенні і всіх палатах зроблений ідеальний ремонт, у кожній палаті є окремий санвузол з душем і туалетом, нові і сучасні меблі, є місце, де можна самостійно приготувати їжу.



Деяке додаткове обладання для дитячого відділення Олег Кулініч пообіцяв особисто подарувати під час передачі Шишацькій лікарні нового реанімобіля, яка має відбутися до кінця року.

Читайте також: 
На Шишаччині відремонтували приміщення первинної медицини
Як керівництво Шишацької громади "турбується" про здоров'я жителів

Немає коментарів:

Дописати коментар