неділю, 2 грудня 2018 р.

ШИШАЦЬКІ ШАШКІСТИ ЗДОБУЛИ СРІБЛО КУБКА МІСТА ЧЕРКАСИ

Шашкісти Шишацької ОТГ завоювали срібні нагороди відкритого командного Кубка міста Черкаси. 


24 листопада дві команди з десяти шашкістів Шишацької об’єднаної територіальної громади побували з спортивним візитом у Черкаській області, де вперше взяли участь у командних змаганнях. До цього, відстоювали спортивну честь Шишаччини лише в особистих заліках – кожен сам за себе. 

Щоб перевірити власні сили в інших умовах, з задоволенням згодилися на запрошення черкащан взяти участь у спортивному протиборстві за відкритий командний Кубок міста Черкаси.

На турнірі змагалися представники двох областей – по кілька команд з Полтавщини та Черкащини. У результаті, наші шашкісти залишили позаду і команди Черкаської області, і своїх земляків-полтавчан. Поступилися, з розривом у кілька очок, лише переможцю турніру – збірній міста Черкаси. 


Крім грамот та медалей, спортсмени отримали корисний досвід участі у командних змаганнях, де діють особливі правила: обмеження у часі на кожну партію; більша кількість турів, ніж зазвичай (з суперником треба зіграти двічі); серйозна відповідальність, оскільки від кожного програного чи виграного очка залежить доля всієї команди. 

Шишачани познайомившись з любителями шашкової гри з сусідньої області, запросили їх на матч-реванш до своєї громади. У планах ентузіастів – організувати шашковий клуб у Шишаках. Щоб мати можливість частіше зустрічатися за спортивною грою, тренуватися до участі у всеукраїнських турнірах, а головне – зацікавити грою юне покоління шишачан.


Немає коментарів:

Дописати коментар