середу, 19 грудня 2018 р.

ЩЕДРИЙ ВЕЧІР У МУЗЕЇ ГОГОЛЯ

Де краще святкувати Різдво на Полтавщині? Радимо 6 січня дружньою компанією вирушити в захопливу і яскраву пригоду до найколоритнішого музею Полтавщини — музею-садиби Миколи Гоголя в селі Гоголеве Шишацького району. Тут повертають людей до споконвічних традицій: колядки, щедрівки, віншування, привітання та вертепу.




У різдвяні дні в Гоголівський садибі оживає Коляда. Парубки та дівчата у святкових національних костюмах із музиками, міхоношою, козою, різдвяною зіркою та іншими героями наповнять гоголівську оселю святковим настроєм. 

Переступаючи поріг музею, відвідувачі покидають XXI століття і опиняються у сторіччі XIX. Тут вас зустрічає господиня — «мама» Гоголя, котра знає сотні неймовірних історій про свого талановитого сина. А кімнатами садиби блукають герої «Вечорів на хуторі біля Диканьки..» Екскурсія зранку 6 січня створить святковий настрій на весь день.


Щоб подарувати собі та своїй родині справжнє українське свято з піснями та колядками достатньо подати заявку на сайті організаторів - туристичного клубу InGreen.

Читайте також:

Немає коментарів:

Дописати коментар