четвер, 8 листопада 2018 р.

ОКСАНА РОШКА І КАРІНА БІЛОУС ЗДОБУЛИ ЗОЛОТО НА ЧЕМПІОНАТІ ЄВРОПИ З СУМО

Оксана Рошка і Каріна Білоус з Воскобійників здобули золоті нагороди на Чемпіонаті Європи з боротьби сумо в Естонії.


26 – 27 жовтня 2018 року у місті Раквере (Естонія) відбувся Чемпіонат Європи з боротьби сумо серед юнаків та дівчат до 14 та 16  років. У турнірі приймали участь біля 500 спортсменів із 11 країн Європи - України, Румунії, Норвегії, Угорщини, Польщі, Німеччини, Болгарії, Грузії, Литви, Естонії та Росії. 

Учениці Воскобійницької загальноосвітньої школи Оксана Рошка і Каріна Білоус славно захистили честь України і вибороли золоті нагороди. Обидві учасниці у фіналі перемогли суперниць з Росії. 



Поїздку на Чемпіонат Європи юним спортменкам профінансував депутат Полтавської обласної ради, директор СТОВ "Воскобійники" Валерій Капленко.


Шишаччина пишається перемогою наших дівчат. Висловлюємо щиру вдячність їх тренеру Яніні Баклановій і бажаємо нових спортивних досягнень!


Нагадаємо, у вересні 2017 року, Воскобійницькі сумоїстки стали призерами Чемпіонату України, потім, у жовтні того ж року Каріна Білоус виборола золоту медаль на Чемпіонаті Європи з сумо, а в березні 2018 року Оксана Рошка здобула срібло на всеукраїнському турнірі з самбо. Уже у вересні цього року дівчата здобули золото на Чемпіонаті України, чим забезпечили Полтавщині загальнокомандну перемогу.

Немає коментарів:

Дописати коментар