пʼятницю, 15 лютого 2019 р.

ВОСКОБІЙНИЦЬКІ БАСКЕТБОЛІСТКИ ВИГРАЛИ КУБОК ЄВГЕНА В'ЯЗОВЧЕНКА

Баскетболістки з Воскобійників вдруге поспіль виграли турнір пам'яті Євгена В'язовченка.

Щорічно, у лютому, в спортивній залі Полтавського професійного ліцею  №1 проводиться баскетбольний турнір серед жіночих команд, присвячений пам'яті колишнього випускника, воїна-інтернаціоналіста Євгена В'язовченка. 


Цього року в ньому знову взяла участь команда юних баскетболісток з Воскобійників. І вдруге поспіль воскобійницькі дівчата виграли головний Кубок турніру. Про це повідомила директор Воскобійницької загальноосвітньої школи Валентина Лубенець.

Команда тренера Михайла  Батьковського показала у грі найвищу майстерність і справжній бійцівський характер. 


Недарма більшість з дівчат грають за збірні команди полтавських вишів: Каріна Ребрик, Валерія Заморій, Валерія Фурса - у команді ПДАА, Валентина Лагода - Харківської академії фізичної культури і спорту, Вікторія Пічкур - у команді полтавського ліцею №1, Владислава Крупко навчається в Польщі, але приїхала зіграти разом зі своїми подругами по баскетболу. Учениці Воскобійницької ЗОШ І-ІІІ ступенів Сніжана Пічкур і Тетяна Тищенко (10 кл.), Руслана Прокіпець (8 кл.), Юлія Тищенко і Наталія Козиренко (6 кл.) також мають досвід на баскетбольному майданчику, адже напередодні стали переможцями І етапу Чемпіонату України з баскетболу 3 на 3.

Вчергове вітаємо успіхи Воскобійницького юнацького спорту і бажаємо наступних перемог!

Читайте також:

Немає коментарів:

Дописати коментар