пʼятницю, 19 квітня 2019 р.

ГОЛОВА ОБЛРАДИ ОЛЕКСАНДР БІЛЕНЬКИЙ ВІДВІДАВ ШИШАКИ

17 квітня з візитом у Шишацькому районі побував голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький. 

Голову депутатського корпусу області супроводжували керівник Шишацької РДА Віктор Іваненко і голова районної ради Владислав Сафонов. 


Під час поїздки голова обласної ради відвідав ЦРЛ, оглянув капітально відремонтовані приміщення дитячого та інфекційного відділень центральної районної лікарні, ознайомився із роботою ПМСД, зустрівся з медичним персоналом.



Посадовці оглянули індивідуальні бокси інфекційного відділення, які облаштовані згідно вимог МОЗ, а також відвідали дитяче відділення, котре повноцінно функціонує після капітального ремонту з 2018 року.



На реалізацію даного проекту залучено понад 5 млн.грн. з яких 4,4 млн.грн. за рахунок соціально-партнерської угоди з підприємством ДТЕК, а 1 млн.грн. із районного бюджету.

У рамках реалізації медичної реформи в районі, поряд із активним розвитком первинної ланки медицини не менш швидко модернізується та вдосконалюється і вторинна ланка.

Очільник області також побував у Шишацькому ліцеї для обдарованих дітей- сучасному освітньому закладі, який один з кращих в області. Він ознайомився із роботою закладу, зустрівся та поспілкувався з освітянами району. Керівники оглянули класні кімнати європейського зразка, спортивний зал, їдальню, спальний корпус інтернатного закладу для цілодобового перебування дітей у ліцеї.

У 2017-2018 році за рахунок обласного бюджету в освітній заклад було закуплено комплекти «Робототехніки» та систему «Ейнштейн» для кабінетів фізики, хімії, біології та географії на суму 4,3 млн.грн.



У ході візиту Олександра Біленького на Шишаччину розглянуто та обговорено ряд важливих соціально-економічних питань та перспективи розвитку району.

Немає коментарів:

Дописати коментар