неділю, 1 серпня 2021 р.

ДИРЕКТОР "АГРОЕКОЛОГІЇ" АВТОМОБІЛЕМ ЗНІС ПАРКАН У ПОЛТАВІ

Директор ПП "Агроекологія" Гліб Лук'яненко вчинив ДТП у Полтаві й втік з місця аварії.


19 липня Октябрський районний суд Полтави призначив покарання водію Toyota Land Cruiser Глібу Лук'яненко, який вночі 4 липня зніс цегляний паркан біля Кадетського корпусу та втік з місця аварії.

Він повертав з вулиці Соборності на вулицю Театральну і протаранив частину паркану з цегляною кладкою біля Петровського Полтавського Кадетського корпусу - пам’ятки архітектури національного значення. Судячи зі стану місця аварії, автомобіль їхав на великій швидкості.

У судове засідання Гліб Лук’яненко не з’явився, але надав письмове пояснення. У ньому він зазначив, що провину визнає у повному обсязі та просить суворо не карати. Чоловік пояснив, що на дорогу раптово вибіг молодий чоловік і, щоб уникнути зіткнення, він різко викрутив кермо праворуч і врізався у паркан. З місця аварії втік через те, що злякався.

Суддя визнав водія винним у порушенні правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження споруди та у залишенні місця ДТП - стаття 124 та стаття 122-4 КУпАП. Суд призначив Глібу Лук’яненку 3 400 грн штрафу та стягнув 454 грн судового збору.

Загалом, за залишення місця дорожньо-транспортної пригоди суд замість штрафу міг позбавити водія права керування на строк до 2 років або застосувати адмінарешт на строк від 10 до 15 діб.

За матеріалами Інтернет-видання "Полтавщина"

Шишаччина у Telegram

Немає коментарів:

Дописати коментар