четвер, 12 серпня 2021 р.

МЕШКАНЕЦЬ ШИШАЧЧИНИ ОТРИМАВ ВІДЗНАКУ ПРЕЗИДЕНТА ЗА ПРАЦЮ І ЗВИТЯГУ

Підсумки жнив на Полтавщині 2021 року провели на виїзній нараді у Баранівці Шишацької громади, де головному інженерові господарства Петрові Руденку вручили відзнаку Президента України "Медаль за працю і звитягу".


У Полтавській області цього року вже зібрано 1,7 мільйона тонн ранніх зернових, що на 315 тис тонн більше, ніж минулого року. Урожай зібрали на третині сільськогосподарських угідь. Про це повідомив голова Миргородської РДА Віктор Іваненко.

На Полтавщині підсумки жнив 2021 року провели на виїзній нараді в ПП "Нива" у селі Баранівка Шишацької громади.


Заступник голови Полтавської ОДА Євген Греков ознайомився роботою багатогалузевого підприємства "Нива", яке працює 21 рік. На площі 1 500 га тут висівають соняшник, ячмінь, кукурудзу, пшеницю, овес, гречку, просо. На підприємстві утримують 600 голів молочного стада. За рік отримують 5,5 тисяч тонн молока. Є вівці, гуси, качки, своя пасіка та 5 га садка, де ростуть яблука, сливи, персики, черешні, малина.

За дорученням голови облдержадміністрації Олега Синєгубова заступник голови відзвітував про позитивні результати збору врожаю в області й зазначив, що високих результатів досягли завдяки аграріям та подякував їм за нелегку роботу.

Головному інженерові сільськогосподарського підприємства "Нива" Петрові Руденку вручили відзнаку Президента України "Медаль за працю і звитягу".

Немає коментарів:

Дописати коментар