вівторок, 15 лютого 2022 р.

У ШИШАКАХ ВШАНУВАЛИ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЯХ ІНШИХ ДЕРЖАВ

У селищі Шишаки відбулося урочисте вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав.


Сьогодні, 15 лютого учасники бойових дій на території інших держав зустрілися, аби вшанувати пам’ять своїх земляків, котрі загинули в Афганістані, і тих побратимів, що передчасно відійшли у вічність вже за мирних обставин. 

Разом із селищним головою Олександром Туткою та головою спілки афганців Станіславом Миколенком вони поклали квіти до пам’ятного знака у центрі селища, відвідали могили друзів.

У залі засідань адмінбудинку відбувся урочистий захід, де працівники відділу культури і туризму селищної ради вшанували учасників бойових дій вітальними словами і піснями.

Селищний голова відзначив воїнів-ветеранів грамотами і подарунками, а представники соціального забезпечення та Пенсійного фонду коротко ознайомили зібрання з актуальною інформацією по своїх напрямках.

Відвідала захід і дружина одного з учасників бойових дій, який, на жаль, пішов із життя  у розквіті літ - Валентина Вовк. Їй друзі покійного чоловіка вручили відзнаку-шану за мужність, з якою вона несе на своїх тендітних жіночих плечах нелегкі випробування долі.

Усім воїнам та їхнім родинам від імені Шишацької громади Олександр Тутка побажав якнайміцнішого здоров’я і миру.  

Немає коментарів:

Дописати коментар