вівторок, 15 лютого 2022 р.

У ШИШАКАХ ВІДБУЛАСЯ ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (ВІДЕО)

У Шишаках відбулася позачергова сесія селищної ради, на якій виділили кошти для потреб територіальної оборони Миргородщини та обговорили перспективи створення місцевого підрозділу тероборони громади.


Сьогодні відбулася позачергова 14 сесія Шишацької селищної ради. 

Її проведення було ініційоване вчора керівництвом Полтавської облдержадміністрації з метою виділення коштів на потреби територіальної оборони.


На сесійні засідання сьогодні збиралися місцеві ради усіх громад Полтавщини, а також обласна і районні ради.

Загалом, на місцеву тероборону Полтавської області передбачене виділення 20 млн грн з обласного бюджету та 20 млн грн - із бюджетів громад. 

На потреби територіальної оборони Миргородського району передбачається 8 млн грн. 

Миргородська районна рада на потреби програми виділила 100 тис грн.

Частка Шишацької громади - 500 тисяч грн. Сьогодні депутати виділили ці кошти із суми бюджетних залишків 2021 року.


На сесії був присутній і голова Миргородської РДА, керівник районної територіальної оборони, депутат Шишацької селищної ради Віктор Іваненко. Він розповів про потреби підрозділу тероборони. На виділені кошти, зокрема, будуть придбані намети, службове обмундирування й оснащення, автомобілі, комп'ютерна техніка для військової частини у Петрівцях, тощо.


Також, за ініціативи депутата селищної ради Владислава Сафонова депутати створили робочу групу для підготовки рішення селищної ради про створення місцевого підрозділу тероборони на Шишаччині.


Подробиці розгляду питання про підтримку тероборони району та перспективи створення добровольчого підрозділу тероборони громади дивіться незабаром у відео на каналі "Шишаки і Шишаччина" у YouTube.





Пропонуємо нашим читачам висловити своє відношення до створення місцевого підрозділу територіальної оборони в опитуванні на каналі "Шишаччини" у Telegram.

Читайте також:

Шишаччина у Telegram

Громадське Інтернет-видання "Шишаччина" існує завдяки добровільним пожертвам читачів. Ваша вдячність за нашу роботу і підтримка авторів видання - надзвичайно важлива!

Наша вдячність Вам - це оперативні новини й цікаві розслідування.

Реквізити для допомоги "Шишаччині":

💳 Монобанк 4441 1144 4254 8622

💳 Приватбанк 4731 2196 1456 3942

Немає коментарів:

Дописати коментар