субота, 30 липня 2022 р.

ГОЛОВА МИРГОРОДСЬКОЇ РАЙРАДИ ВІДВІДАЛА МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ ВПО НА ШИШАЧЧИНІ

Голова Миргородської районної ради Наталія Гирка відвідала центри колективного проживання переміщених осіб на Шишаччині.


Очільниця райради побувала у Яреськівському старостинському окрузі. У Яреськах центрів проживання ВПО - два, ще один – у Бухунах. Тут знайшли прихисток 90 осіб, переважно родини та мами з дітками різного віку. У багатьох з цих людей внаслідок бойових дій рідне житло не вціліло.


Мешканцям центрів колективного проживання передали продуктові набори від іноземного фонду We stand with Ukraine, який діє з партнерами World Food Programme та Samaritan's Purse. Вміст пакунку - це 7,5 кг рису, 15 пачок спагеті, 1 літр олії та 5 банок м’ясної консерви. 


Залучити благодійну допомогу вдалося завдяки співпраці з іноземним фондом пастора християнської євангельської церкви "Салім" у місті Миргород Віталія Амосова. А координацію та логістику продумала районна гілка влади.





Діти також не залишилися без подарунків. Відповідно до віку та статі вони отримали набори із корисними приладдями та іграшками.


Нагадаємо, минулого тижня очільниця райради Наталія Гирка з депутаткою облради Оксаною Винниченко відвідали внутрішньо переміщених людей, які проживають у Шишацькому обласному ліцеї.

Читайте також:

Немає коментарів:

Дописати коментар