суботу, 9 липня 2022 р.

У ВОСКОБІЙНИКАХ ПОХОВАЛИ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ СЕРГІЯ ГЕРАСИМОВА

У селі Воскобійники на Шишаччині провели в останню путь захисника України Сергія Герасимова.


7 липня у Воскобійниках поховали Сергія Герасимова - воїна Збройних Сил України - сина, чоловіка, батька, друга, побратима.


У Свято-Іллінському храмі відбулося урочисте прощання із захисником. Тут були прискутні рідні, знайомі, священник, керівники старостату і селищної ради, колеги і товариші Героя. 



Воскобійницький край став рідним для Сергія Герасимова, хоча народився він у Криму. Разом з мамою і сестрами переїхав на Шишаччину 1991 року. Проживав у селі Вертелецьке, навчався у Воскобійницькій школі. Потім здобув професію електрогазозварювальника, працював у місцевому господарстві.

У 2014 році Сергія Сергійовича призвали на службу у Збройні Сили України. Воскобійничанин брав участь в антитерористичній операції на сході України, яка згодом була перейменована в Операцію Об’єднаних Сил, а з 24 лютого цього року російські агресори перетворили її на повномасштабну війну.

Між АТО і війною Сергій Герасимов встиг побувати вдома, попрацювати завгоспом у Воскобійницькій школі, потрудитися на різних будівельних роботах, побути з сім’єю, друзями.

Із лютого Сергій Герасимов – знову в строю українського війська. Спочатку в роті охорони на місці. Потім – у справжньому пеклі. 

2 липня, на 44-році життя, він загинув на одному з найтяжчих напрямків, поблизу Лисичанська, від уламків ворожого снаряда.

Дуже тяжко осягнути це розумом і серцем рідним, друзям, усім шишачанам. Адже це наша спільна втрата.


Уся Шишацька громада глибоко сумує з приводу загибелі нашого воїна Герасимова Сергія Сергійовича і висловлюють найщиріші співчуття усім рідним і близьким. Доземний уклін мамі Тетяні Євгенівні, дружині Ользі Іванівні, синам Сергію і Валентину!

Немає коментарів:

Дописати коментар