четвер, 28 вересня 2017 р.

ВОСКОБІЙНИЦЬКІ ШКОЛЯРІ СТАЛИ ПРИЗЕРАМИ ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З СУМО

Учні Воскобійницької школи привезли золоті, срібні і бронзові нагороди з Чемпіонату України з сумо серед молодших школярів.



У місті Рівному з 22 по 24 вересня 2017 року пройшов чемпіонат України з сумо серед молодших дітей та юнаків. Турнір організували для подальшого розвитку цього виду спорту і відбору сильніших спортсменів до складу збірної України. 

Збірну Полтавської області на змаганнях юних сумоїстів представляли 36 спортсменів, серед яких були і вихованці Шишацької ДЮСШ, учні Воскобійницької загальноосвітньої школи: Оксана Рошка, Каріна Білоус, Ростислав Білоус, Сніжана Пічкур, Анна Дахно, які стали  кращими серед своїх однолітків на татамі. Тренер - Яніна Бакланова. 

Гордістю нашої збірної стала Оксана Рошка, яка двічі виборола золото Чемпіонату. Каріна Білоус стала срібною та бронзовою призеркою змагань, а Ростислав Білоус став бронзовим призером Чемпіонату України із сумо. 

25 вересня вчителі та учні Воскобійницької школи разом з керівництвом РДА зібралися на урочисту шкільну лінійку і привітали наших юних чемпіонів.




Фото: Прес-служби Шишацької РДА

Немає коментарів:

Дописати коментар