пʼятницю, 13 грудня 2019 р.

ГОЛОВА ПОЛТАВСЬКОЇ ОДА СИНЄГУБОВ ВІДВІДАВ ШИШАКИ

Голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов побував із робочою поїздкою в Шишацькому районі.


Голова ОДА Олег Синєгубов у межах робочої поїздки відвідав Шишацький район. Оглянув, як триває ремонт у Шишацькій центральній районній лікарні, побував у Шишацькому обласному науковому ліцеї-інтернаті та проінспектував частково відремонтовану дорогу "Шишаки-Сагайдак-Поділ"








Особливу увагу керівник області звернув на майданчик вагового комплексу, що в перспективі дозволить контролювати проїзд великовантажного транспорту відремонтованою дорогою. Її ремонт тривав 5 місяців, згідно з договором, витратили 63,723 млн грн. Підрядник за ці кошти виконав фрезерування, улаштування вирівнюючого шару асфальтобетону, улаштування верхнього шару покриття. Також здійснили ямковий ремонт із використанням гарячого асфальтобетону. Застосовували  машини для струйного ремонту, узбіччя дороги укріпили асфальтогранулятом, нанесли горизонтальну розмітку. 

Як розповів голова Шишацької районної державної адміністрації Віктор Іваненко, на черзі – дорога "Великі Сорочинці-Воскобійники-Михайлики"

«Є проєкт. Тендер відбувся. Цього року освоїли 15 млн грн. Наступного планують ще 20 млн грн. Ремонтні роботи розраховані на 3 роки», – сказав голова Шишацької РДА.



Олег Синєгубов поділився враженнями під час візиту на Шишаччину: 
"Подивилися, в яких умовах діти отримують освітні послуги. Оглянули стан забезпечення інтерактивними засобами. У мене позитивні враження від побаченого. Також цікавилися, в яких умовах впроваджується надання медичних послуг у районі та в яких умовах працюють лікарі. Деякі приміщення відремонтовані за європейським зразком, в інших продовжуються роботи, які планують завершити наступного року".











Очільник області додав, що основна функція влади – допомогти, ініціювати, оптимізувати та скоординувати всі опорні заклади охорони здоров’я та освіти. Це важливо в умовах децентралізації, яка нині на завершальному етапі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар