суботу, 25 січня 2020 р.

УЧНІ ЯРЕСЬОК І ВОСКОБІЙНИКІВ - НАЙСИЛЬНІШІ НА ШИШАЧЧИНІ З БАСКЕТБОЛУ

Юні баскетболісти з Яресьок та баскетболістки з Воскобійників представлятимуть Шишаччину на обласному етапі Всеукраїнських змагань з баскетболу 3х3.

Фото: Валентини Лубенець

Учора, 24 січня, у спортивному залі Воскобійницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся перший (районний) етап Всеукраїнських змагань з баскетболу 3х3 серед юнаків та дівчат освітніх закладів Шишаччини. 

Участь у районних змаганнях взяли команди Шишацького обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей, Шишацької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. В.І. Вернадського, Яреськівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Ф.П. Борідька, Гоголівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. М.В. Гоголя та Воскобійницької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Після чотирьох годин наполегливої боротьби перемогу серед юнаків здобула команда Яреськівської школи ім. Ф.П. Борідька.  Серед дівчат найсильнішими були баскетболістки Воскобійницької школи.

Команди - переможці тепер представлятимуть свої школи та Шишацький район на другому (обласному) етапі Всеукраїнських змагань з баскетболу 3х3.

Немає коментарів:

Дописати коментар