пʼятницю, 7 лютого 2020 р.

У ШИШАКАХ ПРЕДСТАВИЛИ НОВОГО ГОЛОВУ РДА (фото, відео)

7 лютого 2020 року у залі засідань адмінбудинку відбулося засідання активу Шишацького району з нагоди офіційного представлення на посаду голови Шишацької райдержадміністрації  Сергія Анатолійовича Скорохода.


У представницькій нараді взяли участь перший заступник голови Полтавської облдержадміністрації Дмитро Лунін, голова Шишацької райради Владислав Сафонов, голова селищної ради Олександр Тутка, депутатський корпус районної ради, сільські голови, державні службовці, керівники закладів освіти, культури, медичної галузі, представники районних осередків політичних партій та громадських організацій.


Новопризначеного голову Шишацької РДА представив перший заступник голови Полтавської облдержадміністрації Дмитро Лунін, зачитавши Розпорядження Президента України Володимира Зеленського від 30.01.2020 року №78/2020.


Він привітав керівника району з призначенням, висловивши надію, що досвід роботи на державній службі  та аграрному секторі допоможуть реалізувати і втілити в життя державну політику реформ.

З привітанням до керівника органу виконавчої влади звернувся голова райради Владислав Сафонов, закликавши до плідної співпраці та взаєморозуміння у вирішенні важливих питань району, пообіцявши  свою підтримку.

Очільник Шишацької райдержадміністрації Сергій Скороход пообіцяв докласти усіх зусиль задля  втілення в життя планів з реалізації Програми економічного та соціального розвитку району та реформ в рамках децентралізації влади. Пріоритетом у роботі визначив підтримку і соціальний захист вразливої категорії населення: сімей з дітьми, учасників АТО та їх родин, осіб з інвалідністю, людей похилого віку.

З метою збереження цінних природних комплексів та екологічного середовища, розширення природно-заповідних територій голова РДА планує працювати над  присвоєнням статусу природних заповідників перспективним землям.


До голови РДА Сергія Скорохода звернувся депутат районної ради Віталій В'юн, який зауважив, що за останні роки у Шишаках була знищена промисловість і потрібно працювати над залученням інвестицій, створенням нових підприємств, нових робочих місць та реанімації  промислових об’єктів. 

У першого заступника голови ОДА Дмитра Луніна депутат райради попросив залучення коштів на відбудову будинку Володимира Вернадського на Бутовій горі. На що обласний посадовець відповів, що готовий запропонувати таке рішення на розгляд обласної ради, якщо хтось із "двох депутатів напише до облдержадміністрації відповідне звернення". Напевно, мав на увазі Валерія Капленка та Віктора Скочка.


Підприємець і фермер Анатолій Веремійченко підняв питання купівлі землі фермерськими господарствами та державної підтримки на розвиток виробництва переробки сільськогосподарської продукції. Дмитро Лунін пообіцяв йому після засідання окремо поговорити про це.







Довідка: Сергій Скороход народився 30 квітня 1963 року в селі Жаріково Прикордонного району Приморського краю (Росія).  1986 року закінчив Полтавський педагогічний інститут імені Володимира Короленка за спеціальністю вчитель хімії та біології. 2010 року - випускник Харківського регіонального інституту державного управління при президентові України (магістр державного управління). Після цього дев'ять років працював на державній службі.

Трудову діяльність починав учнем електрослюсаря на Яреськівському цукровому заводі. Працював учителем біології і хімії Ковердинобалківської восьмирічної школи Шишацького району. 1989-го став заступником директора з навчально-виховної роботи Яреськівської середньої школи. З 2000 року працював старшим держінспектором-начальником Шишацької райдержінспекції. З 2007 року обіймав посаду завідуючого Гадяцьким сектором навколишнього природного середовища. З 2013 року і до призначення головою Шишацької ОДА працював начальником служби охорони праці, пожежної безпеки та охорони навколишнього середовища ТОВ АФ "ім. Довженка" Шишацького району.

По темі:

Немає коментарів:

Дописати коментар