четвер, 16 лютого 2023 р.

Виконком Шишацької громади підвищив тариф на водовідведення у Яреськах

Виконавчий комітет Шишацької селищної ради на своєму засіданні 14 лютого відкорегував тариф на послуги з централізованого водовідведення для приватного підприємства "Комбінат комунальних підприємств села Яреськи".


Як повідомила представниця ПП "Комбінат комунальних підприємств села Яреськи" Юлія Степаненко, діючий нині тариф 16,80 грн/куб.метр - збитковий. Крім того, від 30% до 40% абонентів не сплачують за водовідведення, тому нині перед підприємством сформувалася заборгованість у кілька сот тисяч гривень.

Розглянувши звернення управління ЖКГ, архітектури та містобудування селищної ради та подані комунальним підприємством розрахунки щодо коригування встановленого тарифу на послуги з централізованого водовідведення, з метою приведення тарифу у відповідність до економічно обгрунтованих витрат на їх виробництво, виконком селищної ради встановив тариф на послуги з централізованого водовідведення для приватного підприємтва "Комбінат комунальних підприємств села Яреськи" у розмірі 26 грн/куб.метр.

Також, виконком вирішив, що відкорегований тариф для населення набере чинності з 1 числа місяця, наступного після відміни правового режиму воєнного стану в Україні, для інших споживачів - вступить у дію з 1 березня 2023 року.

Контроль за виконанням рішення поклали на Яреськівського старосту Станіслава Яковича Миколенка.

Немає коментарів:

Дописати коментар