вівторок, 26 вересня 2017 р.

ПРЕДСТАВНИКИ АСОЦІАЦІЇ МІСТ УКРАЇНИ ВІДВІДАЛИ ШИШАКИ

Представники Асоціації міст України вивчали досвід Шишацької громади у сфері забезпечення надання соціальних послуг.

Учора, 25 вересня в рамках проекту "Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні" (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримкою USAID, відбувся навчальний візит за програмою "Маршрути успіхів" на тему: "Організація та забезпечення надання соціальних послуг". 

На зустрічі були присутні виконавчий директор Київського РВ АМУ – Гаррі Мартін, регіональний консультант з юридичних питань у Київській області - Володимир Удовіченко, голова Шишацької селищної ради, 15 сільських голів та 1 селищний голова Київської області. 



Учасники обговорювали інноваційні підходи надання соціальних послуг у Шишацькій громаді. Начальник відділу соціального забезпечення, праці та соціальних послуг Наталія Завалідер та директор територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг Світлана Васильченко висвітлили основні аспекти системи надання соціальних послуг.  Начальник відділу освіти Наталія Караваєва розповіла про соціально-педагогічні послуги в Шишацькій опорній школі. 




Гості також відвідали Національний музей-заповідник М.В. Гоголя та сучасний ФАП Гоголівського старостату.

Немає коментарів:

Дописати коментар