четвер, 15 лютого 2018 р.

ЗА ДОРУЧЕННЯМ ГОЛОВИ ШИШАЦЬКОЇ РДА У ШКОЛАХ ВСТАНОВЛЯТЬ МОЛОКОМАТИ

13 лютого 2017 року у голови Шишацької райдержадміністрації В.Б. Іваненка відбулася нарада за участю начальників структурних підрозділів РДА, керівників бюджетних установ району та працівників апарату райдержадміністрації.


Розглядаючи порядок денний, на нараді говорили про роботу служби у справах дітей Шишацької РДА, про організацію харчування у закладах освіти району, про роботу управління Державної казначейської служби України в Шишацькому районі, про організацію розгляду звернень громадян виконкомами селищної та сільських рад.




Керівник райдержадміністрації Віктор Іваненко визначив пріоритети у напрямку ефективності роботи з влаштування дітей у прийомні сім’ї, проведення широкої інформаційно-роз’яснювальної роботи, профілактичних рейдів з метою попередження дитячої безпритульності і бездоглядності вживання алкоголю.

З метою ефективності та результативності проведення рейдів, голова РДА запропонував змінити підхід до цих заходів: у якості експерименту та обміну досвідом, здійснити міжрайонний обмін рейдами перевірки громадських місць та розважальних закладів.

Також, голова райдержадміністрації В.Б. Іваненко дав відповідні доручення щодо реалізації програми встановлення молокоматів  у освітніх закладах району та постійного контролю за забезпеченням якісного та безпечного харчування дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар