пʼятницю, 16 лютого 2018 р.

В. СКОЧКО ВИКОРИСТОВУЄ ДЕПУТАТСЬКІ ПОВНОВАЖЕННЯ ДЛЯ ВИРІШЕННЯ ОСОБИСТИХ ПРОБЛЕМ

Депутати Полтавської обласної ради В. Скочко і О. Коваленко продовжують переконувати керівництво "Астарти", щодо недоцільності їхнього звільнення з посад гендиректорів агрофірм.

16 лютого 2018 року на 3 пленарному засіданні 31 сесії Полтавської облради депутати мали розглянути звернення до засновника та генерального директора агрохолдингу "Астарта-Київ" В.П. Іванчика стосовно ситуації, яка склалася навколо відсторонення з своїх посад генерального директора ТОВ "Агрофірма Добробут" О.А. Коваленка та гендиректора "Агрофірми Довженка" В.М. Скочка.



У зверненні, зокрема, йдеться, що звільнення з посад даних керівників підрозділів агрохолдингу заважає їм здійснювати депутатську діяльність... "через недопуск їх до приміщень, де розташовані їх громадські приймальні". "Такий стан справ не дає можливості оперативно вирішувати нагальні потреби соціально-вразливих мешканців районів", - говориться у зверненні до В.П. Іванчика.

Тобто, користуючись своїми керівними посадами в агрофірмах, депутати облради В.Скочко і О.Коваленко облаштували в адмінбудівлях очолюваних ними господарств свої депутатські громадські приймальні. А тепер, мовляв, через звільнення з посад, вони не можуть ними користуватися і приймати громадян. Замість, облаштувати нові громадські приймальні, доступні людям, вони скаржаться, що звільнення з посад заважає їм виконувати депутатські повноваження. 




За рекомендацією профільної комісії питання було зняте з розгляду.

Читайте також:

Немає коментарів:

Дописати коментар