понеділок, 4 червня 2018 р.

СТАЛА ВІДОМА ДАТА ВІДКРИТТЯ ГОГОЛІВСЬКОГО КУЛЬТУРНОГО ЦЕНТРУ

Гоголівський центр дозвілля відкриють до 1 квітня 2019 року.

Ми вже повідомляли, що у селі Гоголеве Шишацького району триває реконструкція сільського будинку культури. Незабаром тут відкриється "Гоголівський культурний центр".


У приміщенні вже замінили вікна, обладнали туалетні кімнати, перебудували сцену у великій глядацькій залі. Завершуються роботи у холі, кімнаті звукооператорів, гримерках, бібліотеці. Реконструюють підлогу в галереї на другому поверсі, а також підбирають кріплення для експонатів майбутніх виставок.


У культурному центрі, окрім глядацького, буде також виставковий зал. Крім цього, планується відкриття філії музичної школи.

Територію музею, який знаходиться поруч, також облаштують. Перш за все, до наступного року тут вириють новий ставок та укріплять його береги. Також закладуть кам’яні доріжки — такого ж кольору, як і біля музею.

Як повідомляє Департамент будівництва Полтавської ОДА, Гоголівський центр дозвілля будівельники здадуть вже восени цього року. А повністю він відкриється до 210-річчя з дня народження Миколи Васильовича Гоголя - 1 квітня 2019 року.

Нагадаємо, що обласний департамент опікуватиметься також реконструкцією Шишацької опорної школи ім. В.І. Вернадського.

Читайте також: 

Немає коментарів:

Дописати коментар