четвер, 21 червня 2018 р.

ТЕНДЕР НА РЕМОНТ ШИШАЦЬКОЇ ШКОЛИ ВІДМІНИЛИ

Підприємство з кримінальною історією ТОВ "Грифон Груп", яке перемогло у тендерних торгах на капітальний ремонт Шишацької опорної школи імені В.І. Вернадського, не здійснюватиме ремонту, через відміну тендеру.

Ми вже розповідали про переможця тендеру на капітальний ремонт будівель Шишацької опорної школи імені В.І. Вернадського - ТОВ "Грифон Груп".

Як і передбалося, 15 червня торги були відмінені, через неможливість усунення порушень, що виникли через виявлені порушення законодавства з питань публічних закупівель. Про це стверджується в Протоколі №112 засідання тендерного комітету, розміщеному на сайті Prozorro.


Нагадаємо, що це вже другий відмінений тендер після визначення переможця. Першого разу від ремонтних робіт відлучили ТОВ БСК "Промбуд", після того як опублікували інформацію про фіктивність цієї компанії. Тоді директор підприємства Віталій Свічкарь телефонував автору і погрожував проблемами.  

Цього разу ми не дали роздерибанити 6 млн. грн. компанії ТОВ "Грифон Груп" - підприємству з вагомим кримінальним минулим.

Читайте також: 

Немає коментарів:

Дописати коментар