четвер, 17 січня 2019 р.

УЧНІ ШИШАЦЬКОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ ПЕРЕМОГЛИ НА МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ

Перемогою учнів музичної школи на міжнародному фестивалі розпочалися цьогорічні здобутки талановитої молоді Шишаччини.


З 11 по 14 січня 2019 року в Львові проходив Міжнародний фестиваль-конкурс «Українська коляда 2019», де Шишаччину представляли учні музичної школи, класу сольного співу, наставником яких є Заслужений працівник культури України Валентина Миколаївна Луценко. 

У конкурсі брали участь діти з різних куточків України, Білорусії, Польщі, Румунії. Високу виконавську майстерність продемонстрували наші молоді таланти - Аміна Дмитренко, яку нагородили Дипломом лауреата І премії. Артур Мураховський отримав Диплом лауреата ІІ премії. А вокальне тріо «Росинка», у складі Аміни Дмитренко, Ілони та Артура Мураховських, отримали Диплом лауреата І премії.


Поважне журі конкурсу високо оцінило виступ наших учнів та нагородили Валентину Миколаївну Луценко Дипломом за вагомий внесок у розвиток культури та мистецтв дитячої та юнацької творчості талановитої молоді України. 

Переможці фестивалю отримали сертифікати на знижку 25% для поїздки на міжнародні фестивалі–конкурси та сертифікат на 500 євро для участі у фестивалі у Болгарії. 

Фото: Відділу культури і туризму Шишацької ОТГ

Немає коментарів:

Дописати коментар