вівторок, 15 січня 2019 р.

ПІДТРИМАЙТЕ МУЗЕЇ ШИШАЧЧИНИ У МІЖНАРОДНОМУ ФЛЕШМОБІ МУЗЕЙНИХ СЕЛФІ

Запрошуємо жителів Шишацького району підтримати музеї Шишаччини в Міжнародному флешмобі музейних селфі Museum Selfie Day. 



16 січня 2019 року відбудеться Міжнародний флешмоб музейних селфі Museum Selfie Day. В Україні цьогоріч акція пройде вже вп`яте. 2016 року до Міжнародного дня музейного селфі долучилися близько 50 музеїв, 2017-го - понад 60, 2018-го - 65 музеїв.

Започаткована європейським проектом Culture Themes 2014 року, акція з кожним разом знаходить все більше шанувальників, адже вона зовсім проста і дає можливість учасникам розказати про свої улюблені музеї, а самим музеям - отримати безоплатну і дієву рекламу.

Для участі у флешмобі потрібно прийти до улюбленого музею, зробити селфі на фоні чи поруч з улюбленим експонатом та опублікувати його у Facebook, Twitter чи Instagram із хештегом #MuseumSelfie та тегом того музею, де ви зробите фото.

Задля поширення туристичної, історичної і культурної спадщини нашого краю запрошуємо Вас підтримати музеї Шишаччини і завітати до Шишацького краєзнавчого музею або Національного музею-заповіднику М.В. Гоголя у селі Гоголеве. До речі, всі відвідувачі Музею Гоголя, назвавши кодову фразу "День музейних селфі"  зможуть безкоштовно відвідати музей.

Також, у Шишацькому районі є Яреськіський краєзнавчий музей та Музей В.І. Вернадського при Шишацькій школі ім. В.І. Вернадського.

Обов’язково викладайте зроблені селфі у соціальних мережах з хештегом #MuseumSelfie.

Немає коментарів:

Дописати коментар