середу, 30 січня 2019 р.

"АГРОЕКОЛОГІЯ" ВПРОВАДЖУЄ АВТОМАТИЗОВАНУ СИСТЕМУ ВИПОЮВАННЯ ТЕЛЯТ

Господарство «Агроекологія» запроваджує систему автоматичного випоювання телят. 


Приватне підприємство «Агроекологія» (Полтавська область) у 2018 році отримало близько 13 тис. тонн молока. Середній надій на корову зріс на 294 кг – до 6537 кг. 

Минулого року на молочнотоварних фермах «Агроекології» поліпшили умови утримання худоби. Так, на МТФ № 4 ввели в експлуатацію тваринницьке пологове відділення для корів абердин-ангуської породи. Сюди їх переводять за два-три тижні до отелення і після пологів утримують із телятами на підсосі два-три місяці. 

На МТФ № 5 почав працювати новий оперативний склад кормів.

У 2019 році «Агроекологія» планує запровадити систему автоматичного випоювання телят. 

Нагадаємо, що Шишацький район - серед лідерів з розвитку тваринництва на Полтавщині.

Довідка: ПП «Агроекологія» – найбільше в Україні підприємство, яке працює виключно за технологіями органічного землеробства. Має в обробітку 8 тис. га земель. Сертифіковане «Органік Стандарт» як виробник органічної продукції рослинництва: Переробляє зерно на власних потужностях, які також сертифіковані «Органік стандарт».

Має високопродуктивне молочне стадо, яке повністю забезпечене екологічно чистими кормами власного виробництва. Підприємство сертифіковане як виробник молока для дитячого харчування, а також атестоване як племінний завод із розведення української червоно-рябої молочної породи ВРХ.


Читайте також:

Немає коментарів:

Дописати коментар