вівторок, 5 березня 2019 р.

ШИШАЧИНА - У ТОП-10 ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ УЧНІВСЬКИХ ОЛІМПІАД

Шишацький район зайняв 9 місце в області за результатами обласних учнівських олімпіад.

Наприкінці лютого на Полтавщині закінчився III (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад. Департамент освіти і науки Полтавської ОДА надав «Полтавщині» перелік переможців серед учнів 8-11 класів. За їхніми результатами журналісти видання склали рейтинг районів та міст обласного значення нашого регіону.

Місце у рейтингу визначається за олімпійським принципом. Найвище у таблиці стоїть місто, район або обласний ліцей, учні яких здобули найбільше дипломів I ступеню. Нижче розміщені міста та райони із найбільшою кількістю дипломів II ступеню, ще нижче — III ступеню. Чим менше таких дипломів отримали учні навчальних закладів міста чи району, тим нижче він стоїть у рейтингу.

У результаті, Шишацький район з 18 призерами олімпіад зайняв 9 місце серед 31 адміністративної одиниці.

Джерело: Полтавщина

Єдине перше місце серед школярів з Шишаччини зайняв учень 9 класу Сагайдацького НВК Артем Лихобабенко, який здобув перемогу в олімпіаді з трудового навчання.

Повний перелік усіх призерів, які взяли 1-3 місця, можна переглянути за посиланням. Усі вони мають право взяти участь у національному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад.

Немає коментарів:

Дописати коментар