пʼятницю, 2 червня 2023 р.

ШИШАЧАНКА МАРІЯ СЕРДЮК ЗДОБУЛА ТРЕТЄ МІСЦЕ НА МІЖНАРОДНОМУ ТВОРЧОМУ КОНКУРСІ (ВІДЕО)

Марія Сердюк, учениця Шишацької спеціалізованої школи ім. В.І. Вернадського, посіла ІІІ місце у III Міжнародному (IX Всеукраїнському, XIX Всекримському) фестивалі-конкурсі учнівської та студентської творчості "Змагаймось за нове життя!", присвяченому Лесі Українці.


Марія вже сьомий рік поспіль здобуває перемогу на такому престижному та відомому конкурсі. Цьогоріч вона представила на розгляд членів журі поезію Лесі Українки "To be or not to be?.."



Минулого року Марія саме за день до повномасштабного вторгнення країни-агресора на територію України взяти участь у цьому конкурсі та виборола 1 місце.


Також в особисту скарбничку досягнень талановита дівчинка додала перемогу у Всеукраїнському багатожанровому конкурсі "Талановиті та незламні", який проходив у Хмельницькому, де вона посіла почесне І місце за декламування уривка з вірша Т. Г. Шевченка "Г. З.".


Марія Сердюк нагороджена дипломами, сертифікатами та пам‘ятними призами за участь у різних конкурсах. Її наставниця Інна Темерова також неодноразово відзначена подяками.



Бажаємо Марії розвивати свою майстерність, знаходити натхнення у буденному житті!


Також за темою:

Немає коментарів:

Дописати коментар