неділю, 25 червня 2023 р.

ШИШАЦЬКА ГРОМАДА ПІДПИСАЛА МЕМОРАНДУМ З БЛАГОДІЙНИМ ФОНДОМ "ПОВІР У СЕБЕ"

У Шишаках, у рамках проєкту Safe Space, відбулася зустріч команди Благодійного фонду "Повір у себе" з представниками керівництва Шишацької громади.


Під час зустрічі обговорили поточні потреби та запити різних груп населення: родин ветеранів, військовослужбовців, осіб з інвалідністю та інших вразливих категорій, щоб надати їм необхідну психосоціальну допомогу.


Домовленості закріпили у меморандумі про співпрацю між Шишацькою селищною радою та Благодійним фондом "Повір у себе". Цей документ має стати важливим кроком у партнерстві та спільних зусиллях для соціального розвитку Шишацької громади.

Меморандум про співпрацю закріплює спільну волю працювати разом, обмінюватися ресурсами, знаннями та досвідом, щоб забезпечити належну підтримку тим, хто її потребує.


Благодійний фонд та селищна рада планують спільно працювати над залученням фінансування, організацією тренінгів та семінарів, з психологічною підтримкою та іншими заходами, спрямованими на поліпшення якості життя громади.

Якщо у вас є які-небудь питання або бажання дізнатися більше про проєкт Safe Space і співпрацю з Шишацькою селищною радою, можете звертатися до Багодійного фонду "Повір у себе", де завжди відкриті для спілкування та готові допомогти.

Більше про діяльність БФ "Повір у себе" на Шишаччині:

Немає коментарів:

Дописати коментар