пʼятницю, 2 червня 2023 р.

У ШИШАКАХ ОБИРАТИМУТЬ ДИРЕКТОРА ЦЕНТРУ ПМСД

Виконком Шишацької селищної ради 1 червня прийняв рішення про проведення конкурсу на заняття посади директора КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги".


Майбутнього директора обиратиме відповідно сформована конкурсна комісія. Нині виконком оголосив про початок її формування.

До складу конкурсної комісії запрошується представники трудового колективу, обрані на загальних зборах трудового колективу підприємства, галузеви професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності та/або громадських об’єднань, які здійснюють свою діяльність на території громади (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та/або незалежні експерти у сфері охорони здоров’я.

Як подати пропозицію щодо кандидатури для включення до складу конкурсної комісії детальніше читайте ТУТ.

Кінцевий термін прийняття пропозицій до складу конкурсної комісії – 17:00 год 16 червня 2023 року.

Нагадємо, нині Центр ПМСД очолює Олександр Володимирович Іващенко. Він працює керівником медзакладу з початку його заснування. Також він є депутатом Шишацької селищної ради.

1 коментар: