неділю, 11 червня 2023 р.

НОВІ УСПІХИ "РИТМІВЦІВ" НА МИСТЕЦЬКИХ КОНКУРСАХ

Зразковий ансамбль танцю "Ритм" здобув призові нагороди на мистецьких конкурсах, що пройшли у Києві та Полтаві.


Вихованці зразкового ансамблю танцю "Ритм" у складі Марії Сердюк, Діани Товстоліт і  Валерії Куценко, під керівництвом художнього керівника та постановника колективу Інни Темерової взяли участь у відкритому міському фестивалі-конкурсі ігромайстрів та дитячих ігрових програм "FUN FEST" - "Гра скликає друзів" у місті Київ. 

Танцювальних команд було дуже багато, зокрема з Київської та інших областей України. Наші ритмівці показали найкращий результат та отримали високу оцінку журі.

Колектив виступив у номінації "Танцювальна анімація" (категорія "Команда 6-18 років") з конкурсною роботою "Єгипетські фантазії" та посіли почесне призове I місце.




Танцювальна композиція наших шишацьких ритмоняшок запалить не одну табірну зміну для дітей України.


Увесь  старший склад колективу взяв участь у обласному конкурсі художньої самодіяльності учнів і вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти "Веселка" у місті Полтава. 

Конкурс є наймасовішим щорічним заходом, що проводиться з метою виявлення та підтримки обдарованої молоді, активізації та розвитку самодіяльної творчості, популяризації високохудожніх творів мистецтва, стимулювання самовираження і самоствердження, створення умов для творчого, естетичного і духовного розвитку учнівської молоді.

Дівчатка здобули беззаперечну перемогу на І етапі конкурсу серед шкіл Шишацької тергромади і посіли почесне III місце в області.


Вітаємо Зразковий ансамбль танцю "Ритм" та бажаємо нових творчих задумів та перемог. Так тримати!

Читайте також:

"Шишаччина" - незалежне й неприбуткове медіа. Єдина наша винагорода - це донати від читачів.

Наш Монобанк 4441 1144 4254 8622

Немає коментарів:

Дописати коментар