пʼятницю, 10 листопада 2017 р.

ВОСКОБІЙНИКИ: ЧЕМПІОНКУ ЄВРОПИ З СУМО ПРИВІТАЛИ В РІДНІЙ ШКОЛІ

Чемпіонку Європи з сумо - шестикласницю з Воскобійників Каріну Білоус привітали з перемогою в рідній школі.

Ми вже розповідали, що воскобійницькі школярі стали призерами юніорського Чемпіонату України з сумо, який проходив у Рівному з 22 по 24 вересня. Тоді Оксана Рошка двічі стала володарем золотих нагород. Учениця 6 класу Каріна Білоус стала срібною і бронзовою призеркою цього турніру, і виборола право представляти українську команду на першості Європи.


З 28 по 29 жовтня у молдовському місті Бєльци пройшов чемпіонат Європи з сумо у різних вікових і вагових категоріях, в якому взяли участь представники 13 країн. Каріна Білоус виборола тут золоту медаль, і вже другий рік поспіль стала чемпіонкою Європи серед юніорів.



6 листопада до Воскобійницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів завітали заступник голови райдержадміністрації Ю.М. Онацько, головний спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту та культури Х.С. Басюк та завідувач сектору з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю, у справах преси та інформації апарату РДА Є.В. Хаустова.

Вихованку Шишацької дитячої юнацької спортивної школи Каріну Білоус привітали з перемогою на чемпіонаті Європи.


Заступник голови райдержадміністрації Ю.М. Онацько відзначив:

"Шишаччина завжди славилася спортивними талантами. Наші спортсмени відомі далеко за межами області й України. Каріна Білоус є яскравим прикладом спортивних перемог та примноження спортивної слави Шишаччини. Ми горді, що саме в стінах вашого навчального закладу виховуються діти, які займаються спортом, примножують його славні традиції та зміцнюють авторитет нашого краю".

Посадовець вручив юній чемпіонці Каріні Білоус Почесну грамоту, медаль, квіти і подарунок. Щирими вітаннями та шквалом гучних оплесків привітали однокласники, друзі, школярі і вчителі.






Читайте також:

Немає коментарів:

Дописати коментар